Kyllä voit.

Tositteiden muokkaus onnistuu jälkikäteen niin mobiilisovelluksessa kuin verkkoselaimella. Mobiilisovelluksen askeleet ovat:

1. Avaa sovellus ja kirjaudu sisään normaalisti
  2. Avaa alhaalta välilehti Tositteet
  3. Listauksessa ”Kaikki” näkyvät jokainen tehty kirjaus – klikkaa auki se tosite, jota haluat muokata
  4. Uudessa näkymässä avautuu kirjaamasi tositteen tiedot –paina oikeassa ylänurkassa näkyvää kynän kuvaa
  5. Tee muokkaukset

Verkkoselaimella askeleet puolestaan ovat:

1. Kirjaudu Veromuistioon tietokoneesi verkkoselaimella
  2. Oikealla yläkulmassa näkyvät ”Lisää tosite”, ”Tositteet” ja ”Veromuistiot” – avaa ”Tositteet”
  3. Listauksessa ”Kaikki” näkyvät jokainen tehty kirjaus –klikkaa auki se tosite, jota haluat muokata
  4. Paina oikealta ylhäältä Muokkaa ja tee tarvittavat muutokset

Löysitkö etsimäsi vastauksen?